Vrienden van de stichting

word vriendOok u kunt als particulier of bedrijf toetreden tot de kring van Vrienden van de Augustijnenkerk. Met de gezamenlijke sponsoring door de vrienden houden we de monumentale Augustijnenkerk vitaal en levend. Uw bijdrage werkt mee aan instandhouding en openstelling van de kerk en het onderhoud aan Maarschalkerweerd-orgel.

We onderscheiden drie soorten bijdragen:

• een eenmalige bijdrage;
  • een jaarlijkse bijdrage;
  • een meerjarige bijdrage (minimaal 5 jaar)

Voor alle vrienden geldt:

• Uw sponsorbedrag is altijd aftrekbaar voor de belasting (Culturele ANBI)
    Desgewenst kan onze penningmeester u hier meer over vertellen.
  • Wij organiseren elk jaar een gezellige bijeenkomst om u op de hoogte te houden van de activiteiten van de stichting.

Vrienden die een meerjarige of jaarlijkse bijdrage van meer dan € 100,- doen:

• Kunnen een keer per jaar het prachtige Maarschalkerweerd-orgel bespelen.

Vrienden die een meerjarige of jaarlijkse bijdrage van meer dan € 500,- doen:

• Worden desgewenst met hun (bedrijfs)naam,  logo, nadere informatie en link naar hun eigen website op deze pagina vermeld.
  • Kunnen twee keer per jaar zelf (of met hun relaties) het Maarschalkerweerd-orgel bespelen.

Vrienden die een meerjarige of jaarlijkse bijdrage van meer dan € 1.000,- doen:

• Kunnen de kerk een dagdeel per jaar gebruiken om een (passend) evenement te organiseren.

Wanneer personen of bedrijven een overeenkomst willen afsluiten waarin wordt vastgelegd dat gedurende vijf jaar een bedrag wordt gesponsord, bespreken we dat graag met u.

Via onderstaande knoppen kunt u zich direct aanmelden, de brochure downloaden of contact opnemen met de voorzitter:

Meld u NU aan als vriend

Download de "word Vriend" brochure

Voor meer informatie ga naar de contactpagina en neem contact op met de voorzitter