Vrienden van de stichting

word vriendWord vriend. De Stichting Behoud Augustijnenkerk heeft uw hulp nodig!

U kunt als particulier of bedrijf toetreden tot de kring van Vrienden van de Augustijnenkerk. Met de gezamenlijke sponsoring door de vrienden kunnen we de monumentale Augustijnenkerk, ook voor toekomstige generaties, behouden als kerkgebouw. Uw bijdrage werkt mee aan instandhouding en openstelling van de kerk en het onderhoud aan Maarschalkerweerd-orgel.

We onderscheiden drie soorten bijdragen:

• een eenmalige bijdrage;
  • een jaarlijkse bijdrage;
  • een meerjarige bijdrage (minimaal 5 jaar)

Voor alle vrienden geldt:

• Uw bijdrage is altijd voor 125% aftrekbaar voor de belasting (Culturele ANBI)
  • U ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief;
  • U wordt per mail uitgenodigd voor onze avondconcerten.

Vrienden die een meerjarige of een jaarlijkse bijdrage van meer dan € 500,- doen:

• Worden desgewenst met hun (bedrijfs)naam,  logo, nadere informatie en link naar hun eigen website op de website vermeld;
  • Worden jaarlijks uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst om u op de hoogte te houden van de activiteiten van de stichting;
  • Hebben, als gebruik gemaakt wordt van periodie giften (voor minimaal 5 jaar), extra belastingvoordeel.
    Desgewenst kan onze penningmeester u hier meer over vertellen.

Vrienden die een meerjarige of jaarlijkse bijdrage van € 1.000,- of meer doen:

• Kunnen de kerk een dagdeel per jaar gebruiken om een (passend) evenement te organiseren.

Wanneer personen of bedrijven een overeenkomst willen afsluiten waarin wordt vastgelegd dat gedurende vijf jaar een bedrag wordt gesponsord, bespreken we dat graag met u.

Via onderstaande knoppen kunt u zich direct aanmelden, de brochure downloaden of contact opnemen met de voorzitter:

Meld u NU aan als vriend

Download de "word Vriend" brochure

Voor meer informatie ga naar de contactpagina en neem contact op met de voorzitter