Vrienden van de stichting

Het bestuur van de Stichting Behoud Augustijnenkerk is verheugd te melden dat onderstaande bedrijven zich bereid hebben verklaard over een langere periode de Stichting daadwerkelijk te sponsoren met een jaarlijkse financiële bijdrage.

Ook u kunt als bedrijf of als particulier toetreden tot de kring van Vrienden van de Augustijnenkerk. Aarzel niet en neem contact op met één van de bestuursleden. Uw bijdrage werkt mee aan instandhouding en openstelling van de kerk en het Maarschalkerweerd-orgel.

Als tegenprestatie vermelden wij uw (bedrijfs)naam met logo, nadere informatie en link naar uw eiegen website. Uw sponsorbedrag is aftrekbaar voor de belasting (Culturele ANBI) Desgewenst kan onze penningmeester u hier meer over vertellen.

Klik op de ondersdtaande vrienden voor meer informatie (is niet altijd beschikbaar).

Ga naar de contactpagina en neem contact op met de voorzitter, A. Boogerman