Vrienden van de stichting

Het bestuur van de Stichting Behoud Augustijnenkerk is verheugd te melden dat onderstaande bedrijven zich bereid hebben verklaard over een langere periode de Stichting daadwerkelijk te sponsoren met een jaarlijkse financiële bijdrage.

Ook u kunt als bedrijf of als particulier toetreden tot de kring van Vrienden van de Augustijnenkerk. Aarzel niet en neem contact op met één van de bestuursleden. Uw bijdrage werkt mee aan instandhouding en openstelling van de kerk en het Maarschalkerweerd-orgel.

Uw sponsorbedrag is aftrekbaar voor de belasting (Culturele ANBI) Desgewenst kan onze penningmeester u hier meer over vertellen.
Als geringe tegenprestatie vermelden wij o.a. uw (bedrijfs)naam met logo, nadere informatie en link naar uw eigen website op deze pagina.
Verder organiseren wij elk jaar een gezellige bijeenkomst voor de vrienden om u op de hoogte te houden van de activiteiten van de stichting.
Als vriend van de stichting heeft u nog meer voordelen: zo mag u de kerk een dagdeel per jaar gebruiken om een (passend) evenement te organiseren en kunnen u of uw relaties twee keer per jaar het prachtige Maarschalkerweerd-orgel bespelen.

Ga naar de contactpagina en neem contact op met de voorzitter, Arij Boogerman

Klik op de onderstaande vrienden voor meer informatie (is niet altijd beschikbaar).