Zelf orgelspelen

Het Maarschalkerweerd-orgel van de Augustijnenkerk is een verborgen parel die zelfs de cd-box "Verborgen parels van Michaël Maarschalkerweerd" niet gehaald heeft... Gelukkig hebben wij zelf een cd opgenomen!

Orgelspeelavonden

Om het orgel meer bekendheid te geven en fondsen te werven voor de aanstaande restauratie organiseert de Stichting Behoud Augustijnenkerk orgelspeelavonden.

Geïnteresseerden kunnen tegen vergoeding van € 15,- per half uur (alternatief: aanschaf van de cd van André Keijzer "Een grootse klank" à € 15,-) het orgel komen bespelen. Per avond (van 19:30 - 21:30) is dus twee uur beschikbaar. U kunt natuurlijk ook met meer of minder personen komen en kortere of langere tijd reserveren. De avond vindt echter alleen doorgang als er twee uren gereserveerd zijn.
Tijdens de avond is deskundige begeleiding aanwezig en wordt een kopje koffie geserveerd!

Kerk-Orgelexcursie

Niet alleen het orgel van de Augustijnenkerk is een verborgen parel, ook de kerk zelf is relatief onbekend. De eeuwenoude kerk heeft een unieke ambiance en akoestiek.
Naast onze reguliere rondleidingen is er ook de andere mogelijkheid om een excursie te combineren met de mogelijkheid tot het (laten) bespelen van het orgel. Een heel leuk uitje voor organistenteams, verenigingen, clubs etc.

Informatie en reserveren

Wat u ook organiseert, u maakt altijd kennis met de unieke atmosfeer van de Augustijnenkerk, de prachtige akoestiek en het geweldige orgel.
Neem voor meer informatie en reservering contact op met Han Leentvaar (bestuurslid en reserve-organist)