Inloopconcerten juni 2012

Zaterdagmiddag 9 juni
Inloopconcert Augustijnenkerk
Het inloopconcert van deze middag wordt verzorgd door Johan Verzendaal. De organist heeft een zeer gevarieerd programma samengesteld. U kunt luisteren naar Barokmuziek van D. Buxtehude en J.S. Bach, een vrolijke mars van L.J.A. Lefébury-Wély, een fantasie over "Op bergen en in dalen" van J. Bonset, een kerksonate van H. Andriessen en een ballade over "Liebster Jesu, wir sind hier" van L. Kunkel. Sluitstuk is de Prelude in Classic Style van G. Young.
Kom ook en geniet.
Zaterdagmiddag 16 juni
Inloopconcert Augustijnenkerk
Adriaan Arkeraats zit tijdens dit concert achter de speeltafel van het Maarschalkerweerd-orgel. Het concert staat in het teken van koraalmuziek. U kunt behalve naar koraalbewerkingen van J.S. Bach, M. Reger en J. Zwart  ook luisteren naar een drietal improvisaties van de organist zelf. Ook aan deze improvisaties ligt een psalm of gezang ten grondslag.
Graag tot ziens.
Zaterdagmiddag 23 juni
Inloopconcert Augustijnenkerk
Concertant van deze middag is Martien van der Zwan. Als eerste klinkt een koraalbewerking van J.S. Bach (Wohl mir, dass ich Jesum habe). Daarna volgen werken van W.A. Mozart (Andante), J. Stanly (Voluntarie in D minor) en A. Hollins. Het concert wordt afgesloten met de Cathedral Suite van Gordon Young.
Mis dit concert niet.
Logo