Open Huis Augustijnenkerk Dordrecht

Op D.V. zaterdag 7 april a.s. is voor de eerste keer in dit seizoen de Augustijnenkerk aan de Voorstraat in Dordrecht weer geopend voor publiek.
Tussen 11.00 en 16.00 staan de deuren open voor iedereen die meer te weten wil komen over de historie van deze prachtige, monumentale kerk, maar ook voor eenieder die een moment van rust en bezinning zoekt of behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek.
Van 14.30 tot 15.30 uur is er een "openhuisdienst". In deze dienst zal ds. A. de Lange een korte overdenking houden over het thema "Jezus' dood: geen mislukking maar must".
Verder zal aan deze dienst medewerking worden verleend door het Chr. Ger.  Gem.  Koor "Jubilate" uit Dordrecht o.l.v. Maarten van den Berg.
Het schitterende Maarschalkerweerd-orgel wordt bespeeld door Gerard de Wit.
Door middel van de openhuisactiviteiten willen de hervormde wijkgemeenten 2 en 7 te Dordrecht degenen die onbekend zijn met de boodschap van de Bijbel of voor wie dat alleen nog maar iets is van vroeger,  daar weer mee in aanraking brengen. Met het doel het Woord van God door te geven opdat anderen voor Christus gewonnen worden.
U en jij zijn van harte welkom!
De Augustijnenkerk is vanaf 7 april elke zaterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur. De eerstvolgende "openhuisdienst" zal plaatsvinden op D.V. 5 mei 2011. Op de zaterdagen dat er geen "openhuisdienst" is, is er  tussen 14.30 en 15.15 uur een orgelbespeling. Toegang gratis.
Logo