Verhuur van de kerk

Onze monumentale Augustijnenkerk bevindt zich aan de Voorstraat in het historische centrum van de oudste stad van Holland.

De kerk met het geprezen Maarschalkerweerd orgel heeft een volgens kenners ideale akoestiek voor concerten, cd-opnames en zanguitvoeringen.

De kerk heeft 800 vaste zitplaatsen en is in tegenstelling tot veel monumentale kerken dankzij goede verwarming ook in de winter prima te gebruiken. Parkeren kan in verschillende nabijgelegen parkeergarages.

Naast het gebruik voor de kerkdiensten is onze kerk ook te huur.

De Augustijnenkerk is de ideale locatie voor uw trouwdienst, (orgel)concert, presentatie, zangavond, lezing of cd-opname. Deze worden uiteraard ingepast binnen de sfeer en entourage van het gebouw, zonder afbreuk te doen aan het doel van het gebouw.
Naast onze eigen koffie en thee is een compleet verzorgde catering ook mogelijk.

De Augustijnenkerk is  toegankelijk voor rolstoelen via de ingang aan de Voorstraatzijde. Aan deze kant van het kerkgebouw bevind zich ook een invalidentoilet.
Omdat de kerk voorzien is van een gedeelte met losse stoelen is een rolstoel in de kerk geen enkel probleem. De dienstdoende koster helpt u graag mocht u bij aankomst nog verdere vragen hebben.

Onder anderen de volgende partijen maken al jarenlang tot volle tevredenheid gebruik van de Augustijnenkerk: Bachfestival Dordrecht, Gemeente Dordrecht, Dordrechts Museum, Verstegen Accountants en Consultants, ToBe Cellofestival, Avé Maria concerten, Mannenkoor "De Gouwestem", The Martin Mans Formation, St. "Schreeuw om Leven", Johan de Witt Gymnasium, St. Bijzondere concerten "Korenfestival", St. Woord & Daad, St. Ars Musica, Holland Baroque Society, St. Dordtse Academie, enz.

Heeft u interesse, informeer dan gerust naar de mogelijkheden en tarieven.
Wij heten u van harte welkom in de Augustijnenkerk.

Kerkrentmeester: A.J. Hartog
Verstuur een mail naar A.J. Hartog via de website (of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Opstelling voor trouwdienst