Geerten van Luttikhuizen - vleugel

• eeuwig leven
  • dankbaarheid

CV Geerten van Luttikhuizen

Geerten van Luttikhuizen, geboren in 1987, kreeg al op jonge leeftijd liefde voor muziek. Hij was nog maar zes jaar oud toen hij orgelles kreeg van zijn vader, Dick van Luttikhuizen. Enkele jaren later kreeg hij improvisatielessen op de piano. Zijn talent om te improviseren op de piano werd al op jonge leeftijd hoorbaar.
Hij begeleidt eens per maand de zondagavondzang in de zorgcentra Vreedonk en Crabbehof in zijn woonplaats Dordrecht. Daarnaast begeleidt hij regelmatig kerkdiensten in Het Spectrum De Sterrenlanden, eveneens in Dordrecht.

Tijdens de kerkdiensten van het de evangelisatiepost Rehobôth in het Belgische Gent, waar zijn ouders sinds 2010 als predikantsgezin werkzaam zijn, begeleidt hij dikwijls op het kerkorgel.
Geerten van Luttikhuizen improviseert het liefst op de melodieën en teksten van psalmen, gezangen, geestelijke liederen en opwekkingsliederen, omdat daarin hoogten en diepten van het geestelijk leven vertolkt worden.

geerten van luttikhuizen
Geerten van Luttikhuizen bespeelt het kerkorgel van de Sint-Jozefkerk te Gent