Johan den Hoedt - orgel, Alisa van Dijk - viool, Jeanette Jelier - fluit

Van 22 juni 2019 14:00 tot 22 juni 2019 15:00

1.  Fluit & viool: Fantasia a 2 SwWV 272 - J.P.Sweelinck (1562 – 1621)
  2. Viool, fluit & vleugel: Air (BWV 1068) - J.S.Bach (1685-1750)
  3. Fluit & viool: Passepied (BWV 1066) - J.S.Bach
  4. Fluit & Vleugel:
    - Nun komm’ der Heiden Heiland (BWV 659) - J.S.Bach
    - Vocalise (op het preludium BWV 999 van J.S.Bach) - A.Brussee (1946)
  5. Vleugel: Improvisatie
  6. Zang & vleugel:
    - Auf Flügeln de Gesanges (Op.34 No.2) - Felix Mendelssohn-Bartholdy (1809-1847)
    - Das Meer erglänzte weit hinaus - Fanny Mendelssohn-Hensel (1805-1847)
  7. Vleugel: Improvisatie
  8. Viool & vleugel: Meditation (uit: Thaïs) - J.Massenet (1842-1912)
  9. Fluit & vleugel: Morceau de concours - G.Fauré (1845-1924)
  10. Viool, fluit & vleugel: Sicilienne (Op.78) - G.Fauré

CV Alisa van Dijk

Alisa begon haar vioolstudie in Apeldoorn toen ze 7 jaar was. Een paar jaar later verhuisde ze met haar familie naar Canada, waar ze in 2006 haar Bachelor of Music afrondde aan de Universiteit van British Columbia in Vancouver. Ze studeerde daar onder andere bij Paul Kling. Ze nam ook deel aan een aantal gerenommeerde masterclasses, zoals het Banff International Festival, het Orford Arts Centre en het Mozarteum in Salzburg. Alisa heeft veel ervaring opgedaan als uitvoerend musicus in solo- en kamermuziekrecitals en in orkestverband, zowel in Canada als in Nederland. In 2012 keerde Alisa terug naar Nederland om viool te studeren bij Ilona Sie Dhian Ho. In 2014 behaalde ze haar uitvoerend musicus diploma aan het Prins Claus Conservatorium. De laatste jaren treedt ze ook op als zangeres. Behalve uitvoerend musicus is Alisa ook viooldocent. Tevens heeft ze de Master Muziek Pedagogiek afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij viool en zang studeerde, o.a. met Liesbeth Ackermans (viool), en Kees-Jan de Koning (zang). Ze bespeelt een Viotti Stradivarius viool gemaakt door Hermann Janzen uit Mission, B.C. in Canada.

CV Jeanette Jelier-den Hoedt

Jeanette treed samen het haar broer Johan regelmatig op als duo op piano, orgel in combinatie met dwarsfluit

CV Johan den Hoedt

Johan den Hoedt werd geboren op 5 september 1970 in Ridderkerk. Nadat hij orgellessen van zowel Henk Rijnsaardt, als van Frans van Tilburg had gehad, studeerde hij orgel aan het Rotterdams Conservatorium bij Arie J. Keijzer. Thans volgt Johan lessen bij Cor Ardesch te Dordrecht.

In Utrecht volgde hij de meerjarige dirigentenopleiding van het SNK, alwaar Hans Noyens (koordirectie) en Marjolein Berkvens (stemvorming) zijn docenten waren.

Momenteel is Johan als organist verbonden aan De Wijnstok te Dordrecht (Dubbeldam) en de Maranathakerk te Werkendam.

Johan geeft orgel- en pianolessen. Daarnaast geeft hij orgelconcerten en treedt hij regelmatig op als begeleider van koren en solisten. Bovendien is hij dirigent van Christelijk Gemengd Koor “De Slagsingers” te Barendrecht, Protestants Kerkkoor “I Believe” te Boskoop, Mannenkoor “Onderling Genoegen” te Nieuwendijk en het Brandweermannenkoor Zuid-Holland-Zuid te Dordrecht, en enkele seniorenkoren in Dordrecht.