Herdenkingsconcert Pieter Dijksman

• Johan den Hoedt - orgel
  • Andre de Jager - orgel
  • Gerben Mourik - orgel

pieter dijksman 2020Over Pieter Dijksman (23 juni 1971 - 25 mei 2021)

Pieter heeft veel betekend de openhuis diensten en de inloopconcerten in de Augustijnenkerk. Hij heeft hier, veelal belangeloos, vele malen aan meegewerkt. Ook vorig jaar tijdens de lockdown toen we online orgelconcerten uitzonden heeft hij dit samen met Johan den Hoedt geheel belangeloos geproduceerd. Hier is een mooie serie door ontstaan. Kortom, je kon altijd een beroep op hem doen!

Een overzicht van de door hem in de Augustijnenkerk gemaakte Crealogic-producties vindt op onderstaande pagina.

Crealogic producties van de Augustijnenkerk op Youtube

Programma:

Nog niet bekend

Presentatie:

Tijdens het concert worden er twee liedbewerkingen van Pieter gepresenteerd. Ze zijn door André de Jager genoteerd.

Toegang:

De toegang tot dit concert is gratis! Dit is mogelijk gemaakt door de oud-werkgever van Pieter, de firma Kobout. Hartelijk dank!
Er wordt wel een collecte gehouden die ten goede komt aan de Stichting Behoud Augustijnenkerk.