Pieter Dijksman met kwartet Quattro Con Variazione

b. Menuet I
    c. Menuet II
  5. Piano – Trompet
    Dream a little dream of me
  6. Gitaar – solo
  7. Gezamenlijk
    Rosamunde – Ballet I F. Schubert
  8. Piano – Trompet
    Serenade - S. Romberg
  9. Piano – Gitaar
    Sonatine - A. Diabelli
  10. Piano – Trompet
    Gavotte - A. Thomas
  11. Piano – solo
    Arabesque - C. Debussy
  12. Gitaar – solo
  13. Gitaar – Trompet
    Pavane - G. Faure
  14. Gezamenlijk
    Anitra’s Dance - E. Grieg
  15. Gezamenlijk
    Rondo ala Turca - W.A. Mozart

Leden van het ensemble

Quattro Con Variazione is een gevarieerd muzikaal gezelschap, wat zich o.a. kenmerkt door de unieke en bijzondere samenstelling van de instrumenten en het afwisselende repertoire. Het kwartet is na het overlijden van de violist Aalt van Beek verder gegaan als trio. Op deze wijze herdenken zij hem nog steeds en is de benaming tot nu toe gehandhaafd.

Pieter Dijksman is zowel dirigent als organist en pianist. Momenteel volgt hij pianolessen bij Annemieke de Koning in Rotterdam. Hij is actief als kerkorganist en daarbij verbonden aan o.a. de Dorpskerk in H.I. Ambacht en met ingang van 2017 van de Levensbron te Ridderkerk. Regelmatig begeleid hij koren op orgel of piano. Daarnaast is hij actief als muziekproducent en fotograaf.

Jannemieke de Jong (klassiek gitaar) volgde gitaarlessen bij Daan van den Bergh. Tijdens haar studie aan het Conservatorium volgde ze lessen bij Lydia Kennedy, gevolgd door lessen bij maestro Marlon Titre. Daarnaast heeft ze meerdere jaren zangles gehad van Arjen Uitbeijerse en pianolessen van Gerlinda van de Berg. Momenteel studeert Jannemieke voor koordirigent aan de Bourdon Hogeschool en is sinds 2017 verbonden als dirigente aan een nieuw startend kamerkoor.

Wilco Offermans begon op 9 jarige leeftijd met trompet spelen bij de plaatselijke muziekschool in Krimpen aan den IJssel. Op 17 jarige leeftijd won hij het To Be solistenconcours in de B categorie. Verder speelde hij in diverse orkesten en heeft hij meerdere koren begeleid.